Manikűr - Pedikűr - Műköröm, Üröm

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Vállalok műköröm készítését, tipp illetve épített zselét vagy porcelánt, klasszikus manikűrt, francia manikűrt, saját köröm megerősítését, Japán manikűrt, pedikűrt. Bejelentkezés a 06 20 374 3030 telefonszámon.


Cégleírás
Építési Technikáim Többféle műkörömépítési technika, anyag és eljárás létezik, amelyekkel csodaszép körmöket lehet varázsolni a vendégnek. Azt, hogy kinek milyen technikával építek körmöket, az függ attól, hogy milyen körme van a vendégnek, van e valami köröm deformitása és milyen végeredményt szeretne. - Tippes ragasztott technika: a természetes köröm lemezre egy műanyag körömformájú tipet ragasztok és ezt műköröm alapanyaggal fedem, porcelán vagy zselével. - Sablonos vagy modellező technika: a természetes köröm alá helyezett sablonon illetve a körömlemezen építem ki a műköröm alapanyagot ami lehet épített zselé vagy épített porcelán. - Szálmegerősítő WRAP technika: a teljes köröm hosszon megerősítő szövetet építünk bele az alapanyagba. Műköröm alapanyagok: Zselé: - egy komponensű, méz sűrűségű anyag, UV fényre köt.
Leszedési módja: lenövesztés, lereszelés. Porcelán: - két komponensű, por + folyadék. Por: acryl polimer, katalizátor. Liquid (folyadék): levegőre kötő (szagos és szagtalan) illetve UV-ra kötő (szagtalan).Általában szagos formában kedveltebb.Leszedési módja:lenövesztés, áztatás, lereszelés. Épített zselé A precízen előkészített köröm alá pontosan, résmentesen felhelyezem a sablont és a kívánt hosszra építem a körmöt építő zseléből, amit több rétegben viszünk fel a körömre.
Miután megépítettük a körmöket és zseléfixálóval lemostuk az ún. ?izzadt" réteget, formára reszeljük a körmöket, majd egy lezáró réteget, fényzselét viszünk fel a körmökre. Tip Zselé Miután előkészítettem a körmöket, felragasztom a kívánt tipet a megfelelő méretben, melyet ragasztás után méretre vágom, egy szintbe reszelem a körömmel, és ezután építem meg a kívánt körmöket. Miután megépítettük és zseléfixálóval lemostuk, formára reszeljük a körmöket, majd egy lezáró réteget, fényzselét viszünk fel a körmökre vagy polírozzuk. Wrapping (szál-megerősítéses technika) Bejelentkezés a 06 20 374 3030 telefonszámon.
Kulcsszavak:
Manikűr, Műköröm, Pedikűr, Japán manikűr, Porcelán, Talpmasszázs, Zselé, Francia manikűr, Klasszikus manikűr, Épített zselé, Körömágyhosszabbítás, Épített porcelán, Saját köröm megerősítés, Tipes
Manikűr - Pedikűr - Műköröm a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Manikűr - Pedikűr - Műköröm

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Iii. Ker.
  1038  Budapest
  (70) 517 7743
 2. Lukács György U. 1-2.
  1039  Budapest
  (20) 807 5792
 3. Táncsics Mihály Utca 44/A
  1038  Budapest
  (20) 463 1770
 4. Füst Milán Utca 1.
  1039  Budapest
  (70) 549 3441
 5. Torma Károly u. 25.
  1031  Budapest
  (30) 647 5587
 6. Vizimolnár Utca 10.
  1031  Budapest
  (1) 242 2321
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete