Silent Retro Band, Üröm

Leírás

Rendezvény és esküvői zenekar vagyunk, kedvező árakat és igazi retro hangulatot kínálunk Önöknek. Esküvői zenei szolgáltatásunkat igény esetén a vőfélyi és ceremóniamesteri teendőkkel is kiegészítjük az árainkat ez csak kis mértékben növeli. Együttesünket rugalmas felállásban is megrendelhetik 2- 4 fő között változtatható a létszáma.
A lakodalomba a zenekar felkészültsége, és hozzá állása a jó hangulat megalapozásának egyik elengedhetetlen kritériuma, ezt több évtizedes tapasztalatunk a garantálja. Esküvő zenekar révén műsorpolitikánk a mai követelményeknek megfelelően nem csak a mulatós dalok megszólaltatásából áll, hanem a sláger zenétől, a latinon, a discon keresztül a halk háttér zenére is kiterjed.
Amennyiben megtisztel minket bizalmával, mi korrekt, odaadó, lelkiismeretes munkával tesszük felejthetetlenné rendezvényét.


Cégleírás
Színvonalas zeneszolgáltatást, hangulatos és igényes retro zenét kínálunk Önöknek. Nem csak a hazai repertoárból választhatnak, hanem külföldi neves zenekarok műsoraiból is megszólaltatunk néhányat. Repertoárunkat a honlapunkon megtalálhatják.
Amennyiben megtisztelnek minket bizalmukkal, mi vállaljuk, hogy a rendezvényük zenei feladatát legjobb tudásunk szerint látjuk el.
Együttműködésünk során őszinte, korrekt munkát fognak tőlünk kapni, és igyekezetünkkel megszolgáljuk a megelőlegezett bizalmat.
Bízunk benne, hogy a rendezvény végeztével, mindannyian elégedetten gondolunk majd vissza a sikeres közös munkánk eredményére.

Kérjük nézzenek be hozzánk. www.silentband.hu

Velünk zenei elképzeléseiket, is megbeszélhetik, javaslataikat, kéréseiket messzemenően figyelembe vesszük.
Üdvözlettel Silent Retro Band
Tel: +36-30-9416-715
Kulcsszavak:
Zenekar esküvőre, Báli zenekar, Zenekar lakodalomba, Retro zenekar, Esküvői zenekar, Party zenekar, Mulatós zenekar, Zenekar rendezvényre, Esküvő zenekar, Esküvő zenekar árai, Esküvőre DJ zenész, Esküvö zene, Lakodalom zenekar, Vőfély zenész, Zenekar szilveszterre, Zenész ceremóniamester, Zenész esküvöre, Zenész lakodalomba
Szolgáltatási helyek
Országosan
Silent Retro Band a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Silent Retro Band

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Céginformációk

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Utca 36
  1038  Budapest
  (30) 864 9094
 2. JUHÁSZ GYULA U.
  1039  Budapest
  06209584776
 3. Lehel U. 15.
  1039  Budapest
  (30) 377 1531
 4. Rákóczi Utca 33
  1039  Budapest
  (1) 240 1214
 5. SILVANUS STNY. 9
  1033  Budapest
 6. ERKEL GYULA
  1046  Budapest
  (30) 241 1219
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete